Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - NannySource
E-mail:   Parola

Ingrijire animale, stapani si ingrijitori

Ingrijire animale, stapani si ingrijitori

07 Mar 2010

Ai un animalut in casa, care te rasplateste cu afectiunea sa neconditionata si fata de care te simti vinovat(a) ca nu ii acorzi suficient timp? Nu reusesti sa il scoti la plimbare zilnic sau sa te joci cu el in parc? E timpul sa iei masuri si sa apelezi la ajutor specializat.

Ai nevoie de un ingrijitor de animale, o persoana atenta, sensibila, mare iubitoare de animale care poate face toate aceste lucruri in locul tau.

Din momentul in care ai gasit canditatul ideal, este important sa il supui marelui test si anume intalnirea cu animalutul tau de companie. La inceput este bine sa fii si tu prezent/a pentru a urmari reactia animalului in compania noului venit si modul in care acesta se comporta cu animalul tau.

Vei sti ca ai facut alegerea potrivita atunci cand animalutul tau va incepe sa se alinte in prezenta ingrijitorului. Stiti vorba aceea veche din batrani care spune ca "animalele si copiii sunt primii care isi dau seama daca un om este bun sau nu".

Este important sa lasam la indemana toate numerele de telefon de stricta necesitate, cum ar fi numerele d-voastra, ale membrilor familiei, vecinilor, prietenilor de familei.

Ingrijire animale, stapani si ingrijitoriIngrijire animale, stapani si ingrijitori
Autor: Andreea Ioana Colotin

inapoi
Publicitate
Design & Concept YourCHOICE
Copyright © 2020 NannySource.ro. Toate drepturile rezervate.