Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - NannySource
E-mail:   Parola

Ingrijire batrani, familii si ingrijitori

Ingrijire batrani, familii si ingrijitori

10 Mar 2010

Daca parintii sau rudele dragi d-voastra au nevoie de companie permanenta sau asistenta specializata datorita unor probleme medicale, solutia cea mai la indemana este gasirea unei ingrijitoare sau a unei asistente specializate.

Tinandu-se cont de situatia delicata in care se afla varstnicii, cautarea trebuie sa fie personalizata, un atu fiind experienta in lucrul cu batranii si cursurile de specialitate, mai ales cand e vorba si de probleme medicale.

La fel ca si copiii, batranii pot fi dificili, de aceea este importanta perioada de acomodare cu noua ingrijitoare sau asistenta, care trebuie sa fie pe langa o buna profesionista si o persoana sensibila, atenta, serioasa si de incredere.

Acomodarea este mai usoara atunci cand asistenta sau ingrijitoarea este familiarizata din timp cu rutina zilnica a batranilor, cu obiceiurile acestora si casa.

Este important sa lasam la indemana toate numerele de telefon de stricta necesitate, cum ar fi numerele d-voastra, ale membrilor familiei, ale medicului, vecinilor, prietenilor de familei.

O persoana respectuoasa, optimista, cu pofta de viata va fi ca o infuzie de tinerete pentru batranii pe care ii are in grija, insuflandu-le si lor optimism si voie buna.

Ingrijire batrani, familii si ingrijitori
Autor: Andreea Ioana Colotin

inapoi
Publicitate
Design & Concept YourCHOICE
Copyright © 2024 NannySource.ro. Toate drepturile rezervate.