Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - NannySource
E-mail:   Parola

Solicitati cazier judiciar recent

Solicitati cazier judiciar recent

06 Mar 2010

Gasirea persoanei potrivite care sa ocupe pozitia de nanny, bona, babysitter, dadaca in familie este preocuparea principala a celor care doresc sa apeleze la acest tip de servicii.

Este greu sa gasesti o persoana de incredere, indiferent daca apelezi la o agentie de recrutare sau la cunostinte. Surprize neplacute referitoare la caracterul si comportamentul bonelor pot aparea oricand. De aceea este responsabilitatea parintilor sa nu se bazeze in totalitate pe agentia de recrutare sau referintele cunostintelor si sa ia in propriile maini sarcina verificarii minutioase a viitoarei nanny, bone, babysitter.

CV si referintele sunt importante, dar nu intotdeauna sunt obiective. Verificarea lor insa poate scoate in evidenta sinceritatea sau falsitatea bonei. De multe ori lucrurile trecute in CV sau in referinte nu corespund realitatii, mergandu-se pe principiul ca nimeni nu le verifica.

Este bine sa obtineti o copie dupa cartea de identitate a bonei si datele de contact ale acesteia. Un plus ar fi daca a-ti cunoaste si familia.

Cand angajati o nanny, bona, babysitter, dadaca trebuie sa stiti ca un lucru de maxima importanta este cazierul judiciar, care trebuie eliberat cu cateva zile inainte de angajare, perioada de valabilitate a acestuia fiind de 10 zile.

Antecedentele penale, de orice natura ar fi ele sunt o dovada evidenta a incompatibilitatii persoanei cu pozitia de nanny, bona, babysitter, dadaca.

Solicitati cazier judiciar recent
Autor: Andreea Ioana Colotin

inapoi
Publicitate
Design & Concept YourCHOICE
Copyright © 2024 NannySource.ro. Toate drepturile rezervate.