Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - NannySource
E-mail:   Parola

Termeni si conditii

Site-ul NannySource.ro este un serviciu gratuit furnizat de catre SC YourChoice SRL, cu sprijinul colaboratorilor si partenerilor sai. Scopul site-lui NannySource.ro este acela de informare si nu unul comercial, motiv pentru care accesul pe site este gratuit.

Din momentul in care va autentificati in contul d-voastra, acceptati sa va supuneti termenilor si conditiilor de utilizare a site-lui, indiferent de sectiunea accesata si acceptati ca aceste stipulari sa se modifice fara nici o notificare prealabila.

Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului document va rugam sa nu va inregistrati pe acest site si sa nu ii utilizati serviciile, oricare ar fi acestea. Va rugam ca de fiecare data cand reveniti pe acest site sa verificati daca termenii de utilizare au fost modificati.

Accesul dumneavoastra la acest site desemneaza acordul cu termenii de utilizare prezentati in acest document. Accesul neautorizat, distributia, reproducerea, copierea, restransmiterea, publicarea, vanzarea, utilizarea comerciala sub orice forma, sau oricare alt tip de transfer a oricarei parti din site-ul NannySource.ro, inclusiv dar fara a se limita la acesta, tot continutului, serviciile, produsele digitale, facilitatile contului sunt prin prezenta strict interzise.

POLITICA DE COPYRIGHT

Categorii de continut

Continutul si elementele de grafica ale site-ului NannySource.ro, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul video si audio, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere sau campanii promotionale etc) apartin NannySource.ro si partenerilor sai si reprezinta Continutul NannySource.ro.

In completare, site-ul beneficiaza de contributia membrilor sai inregistrati, indiferent de forma in care contribuie (de exemplu prin articole, comentarii, fotografii etc). NannySource.ro selecteaza continutul primit de la membrii site-ului, pentru a mentine un grad inalt de calitate a site-ului. Colaboratorii si membri inregistrati ai site-ului NannySource.ro sunt de acord sa cedeze exclusiv, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizarea, adaptare si modificare si retransmitere a continutului cu care au contribuit la site-ul NannySource.ro. Site-ul NannySource.ro nu poate fi tinut responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul care nu ii apartine in exclusivitate, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

Utilizarea continutului

Continutul NannySource.ro, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in scop comercial, se poate face numai cu acordul scris si expres al NannySource.ro.

Acordul scris se cere pentru:

- reproducerea sau stocarea Continutului NannySource.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

- modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului NannySource.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea NannySource.ro.

- indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al NannySource.ro asupra Continutului site-ului NannySource.ro.

In oricare dintre cazurile contrare, S.C YourChoice Srl isi rezerva dreptul de a actiona in instanta, in virtutea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, pe cei care se fac vinovati de incalcarea prevederilor copyrightului.

Orice utilizare a continutului NannySource.ro, alta decat cea mentionata expres in acesti Termeni de Utilizare este strict interzisa. Cererile de utilizare a continutului NannySource.ro in orice scop pentru care se cere acordul expres pot fi facute in scris la adresa: office[@]yourchoice.ro

Reguli de transmitere si utilizare a continutului membrilor inregistrati

Trimiterea unui astfel de continut, indiferent de tipul acestuia - text, imagini, fisiere video/audio - trebuie avute in vedere urmatoarele limitari:

- nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.

- nu puteti publica, face referire sau retransmite mesaje al caror continut reprezinta publicitate mascata la orice servicii si produse

- nu puteti colecta datele personale ale celorlalti utilizatori ai site-ului NannySource.ro si nici nu puteti restrictiona accesul altor membri la diferite zone sau tipuri de continut din site-ul NannySource.ro

- nu puteti publica sau trasmite sub nici o forma mesaje care sa contina virusi informatici sau secvente de cod care ar putea prejudicia buna functionare a site-ului NannySource.ro

Prin transmiterea de continut care nu este in acord cu limitarile mai sus mentionate, sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil si veti despagubi NannySource.ro in cazul producerii vreunui prejudiciu.
Serviciile interactive, de tip chat, comentarii, forum, dar si orice alta forma de comunicare intre membrii site-ului, sunt proprietatea celor care le publica, iar NannySource.ro nu poate si nu garanteaza sub nici o forma calitatea, acuratetea si integritatea continutului transmis prin intermediul acestor forme de comunicare.

Este strict interzis pe site-ul NannySource.ro :

- Insulta partenerilor, grosolania, molestarea lor
- Introducerea cuvintelor fără sens
- Inserarea unor lucruri indecente, indignante sau publicarea pozelor indignante
- Folosirea unor nume sau texte legate de simboluri absolutiste

Este interzisă inserarea textelor, informatiilor:

- care limiteaza drepturile omului sau sunt jignitoare
- care īndeamnă la savarsirea unor fapte ilegale
- care acuza de savarsirea unei infractiuni sau delict
- care are continut de reclama, īn mod deosebit URL

Nu este indicată publicitatea altor oferte Internet

Redactorii si operatorii au dreptul de a limita drepturile de utilizator celor care īncalcă regulile mai sus amintite. Interzicerea utilizării este īnsă precedată de un avertisment, cu excepţia cazurilor extreme si doar după aceasta operatorul aplică sanctiunile.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Din momentul crearii unui cont pe NannySource.ro datele d-voastra personale devin publice, prin natura serviciilor pe care le ofera NannySource.ro afisarea acestor informatii este necesara. Site-ul NannySource.ro nu este responsabil pentru corectitudinea informatiilor postate de utilizatori si nici pentru folosirea in interes comercial sau personal a acestor informatii de terte persoane.

In conformitate cu Legea nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Limitarea raspunderii

NannySource.ro nu poate garanta implicit sau expres, pentru continutul de pe site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de membri inregistrati. NannySource.ro nu isi asuma raspunderea in nici un caz, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect de date, informatii, imagini colectate de pe NannySource.ro. De asemenea, NannySource.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al continutului ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, NannySource.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte surse distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Prin prezenta sunteti de acord sa exonerati de raspundere site-ul NannySource.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a neutilizarii corecte sau frauduloase a site-ului.

Pentru caz de forta majora, NannySource.ro impreuna cu colaboratorii sai, este exonerat total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic de la NannySource.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele NannySource.ro, erorile de operare, greva, etc.

NannySource.ro isi rezerva drepul de a modifica aceste conditii in orice moment, fara o notificare prealabila, motiv pentru care va recomandam revenirea periodica pe aceasta pagina pentru citirea acestor termeni si conditii.

Solutionarea litigiilor

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului, cu toate efectele juridice pe care acceptarea lor le produce, sunt guvernate de legea romana in vigoare si vor fi analizate si judecate, de catre instanta romana.
Publicitate
Design & Concept YourCHOICE
Copyright © 2024 NannySource.ro. Toate drepturile rezervate.