Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - NannySource
E-mail:   Parola

Ajutor scoala, parinti, copii si meditatori

Ajutor scoala, parinti, copii si meditatori

08 Mar 2010

Educatia copiilor nostri este un lucru in care merita sa investim, pentru ca investim in vitorul lor. In fuctie de aptitudinile copilului putem apela la ajutorul unui meditator pentru a-i imbunatati nivelul de cunostinte. Avantajele lectiilor private sunt evidente: lucrul individual, explicarea atenta si lamurirea tuturor neclaritatilor, evidentierea aptitudinilor copilului.

Meditatorul, profesorul caruia ii incredintam copilul trebuie sa fie o persoana foarte bine pregatita, calma, cu simt pedagogic, care sa ii deschida copilului apetitul catre invatatura.

Indiferent ca lectiile vor avea loc la domiciliul d-voastra sau la domiciliul meditatorului, profesorului, este bine sa incercati sa cunoasteti cat mai bine persoana in cauza, sa aveti datele acesteia de contact: numar de telefon, adresa.

Intrebati copilul daca intelege ce meditatorul ii explica, daca neclaritatile din trecut s-au clarificat. In cazul in care copilul va spune ca meditatorul nu este exact ceea ce el si-ar dori din punct de vedere al competentei sau comportamentului, nu-l fortati sa continuie lectiile cu aceasta persoana pentru ca riscati sa ii dezvoltati o aversiune fata de materia predata. Scopul lectiilor private este acela de a ajuta copilul si nu de a-l stresa si mai tare. In situatii de acest gen, este bine sa cautati un alt meditator.

Ajutor scoala, parinti, copii si meditatori
Autor: Andreea Ioana Colotin

inapoi
Publicitate
Design & Concept YourCHOICE
Copyright © 2024 NannySource.ro. Toate drepturile rezervate.