Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - NannySource
E-mail:   Parola

Ingrijire casa, familii si menajere

Ingrijire casa, familii si menajere

09 Mar 2010

Cu totii ne dorim o casa ordonata care sa sclipeasca de curatenie si o mancare buna si calda, dupa o zi epuizanta la servici, dar nu toti avem timpul necesar pentru a ne ocupa de activitatile casnice, de aceea este bine ca inainte ca lucrurile sa scape de sub control sa apelam la ajutor specializat.

Gasirea menajerei ideale implica ceva efort deoarece persoana perfecta pentru aceasta pozitie trebuie sa fie o buna gospodina, foarte discreta si respectuasa, o impatimita a igienei si curateniei si nu in ultimul rand serioasa, cinstita si demna de incredere.

Fiecare casa are obiceiurile ei si daca tinem foarte mult ca acestea sa fie respectate cu strictete, este bine sa ii aducem la cunostinta menajerei care sunt acestea.

Familiarizarea din timp a menajerei cu noul loc de munca, cu aparatura electrocasnica si cu randuiala lucrurilor din casa, nu va face altceva decat sa usureze colaborarea d-voastra.

Este important sa lasam la indemana toate numerele de telefon de stricta necesitate, cum ar fi numerele d-voastra, ale membrilor familiei, vecinilor, prietenilor de familei.

Ingrijire casa, familii si menajere
Autor: Andreea Ioana Colotin

inapoi
Publicitate
Design & Concept YourCHOICE
Copyright © 2024 NannySource.ro. Toate drepturile rezervate.