Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - NannySource
E-mail:   Parola

Stabiliti-va tariful

Stabiliti-va tariful

06 Mar 2010

Sunteti decis/decisa sa va angajati ca nanny, babysitter, bona, infirmiera, menajera? Credeti ca este job-ul pentru care aveti pregatirea si experienta necesara? Daca da, atunci trebuie sa stiti sa va vindeti!

Un prim pas ar fi studierea pietei de munca si a ofertelor din acest domeniu, pentru a formula cat mai bine pretentiile financiare sau de alta natura.

Intocmirea unui CV in detaliu in care sa cuprindeti toate calificarile si experientele d-voastra de munca, centralizarea referintelor pe care le aveti reprezinta un alt pas important in acest demers al gasirii unui loc de munca.

Pregatiti-va o scurta prezentare in care sa cuprindeti tot ceea ce vi se pare important ca angajatorul sa cunoasca despre d-voastra.

O lista cu intrebari pe care sa le adresati familiei va fi de folos atunci cand aveti interviul si va ajuta sa cunoasteti mai bine viitorul mediu de lucru.

Cel mai important aspect pe care trebuie sa il aveti foarte bine fixat este cel finaciar. Trebuie sa stiti cat anume valorati, cat doriti sa primiti ca salariu, suma ideala; dar de asemenea este bine sa va fixati un plafon minim si plafon maxim, in care sa negociati. Nivelul salariului trebuie sa fie propotional cu numarul si dificultatea sarcinilor care apartin postului, de aceea este bine sa stiti ce anume sunteti dispus/a sa faceti si ce nu si care va sunt limitele.

Stabiliti-va tariful
Autor: Andreea Ioana Colotin

inapoi
Publicitate
Design & Concept YourCHOICE
Copyright © 2024 NannySource.ro. Toate drepturile rezervate.